In 2024: Start van de Dutch Food Week in Bolsward!

Vandaag, 6 oktober, tijdens de start van de Dutch Food Week 2023 (DFW) in Arnhem is bekendgemaakt dat we de eer en het genoegen hebben om te melden dat volgend jaar de start van de Dutch Food Week plaatsvindt vanuit Bolsward!

De Dutch Food Week is de nationale week van ons eten waarin heel Nederland bewust gemaakt wordt van ons voedsel. Aan de honderden activiteiten die in de week van 6 t/m 13 oktober plaatsvinden kan iedereen meedoen. Het betreft een event met een nationaal karakter.

Onderdeel congres Frisian Foodture

In Bolsward is het startevent onderdeel van de tweede editie van het congres: Frisian Foodture 2024. Naast de markt op het Broereplein zijn er tal van sprekers te beluisteren en kunnen professionals uit de Agrifoodsector hun eigen programma met lezingen, workshops en excursies samenstellen. Hierover volgt later meer informatie.

Bekendmakingsvideo

Bekijk hieronder het filmpje waarin onze Landbouw gedeputeerde van de Provinsje Fryslân, Femke Wiersma, samen met de directeur van DFW, Bert van Wanrooij, het heugelijke nieuws aankondigen.