v.l.n.r. Sjoerd Galema, Erik Kooistra, Sjoerd IJdema & Martin Wijnia

Congres over alle toekomstige ontwikkelingen en trends rondom Food

Een gezamenlijk initiatief van ‘Bolsoart’ en omgeving

Frisian Foodture is een initiatief van de Stichting Frisian Food Valley.
In het bestuur hebben vier vrijwilligers zitting die zich met enthousiasme  inzetten voor het maatschappelijk belang én de economische kracht van de toekomst van ons voedsel. Hun namen zijn: Sjoerd Galema, Erik Kooistra, Sjoerd IJdema en Martin Wijnia.

De werkzaamheden, initiatieven en projecten waarmee ze zich bezighouden, hebben allemaal hun kern in Bolsward, vandaar dat zij hun krachten gebundeld hebben. Bolsward, als  fraaie hanzestad, verdient het om minimaal net zo levendig te zijn als die was toen de ‘sûvelskoalle’ (MBO + HBO-Levensmiddelentechnologie) er nog zat.

De stichting wordt ondersteunt door Carla Boonstra die deze editie van Foodture 2024 ‘Food for Thought’, regisseert.